Зоряний час та нові фінансові можливості – життя цих трьох знаків кардинально зміниться на краще

Зоряний час та нові фінансові можливості – життя цих трьох знаків кардинально зміниться на краще

За цілий тиждень з 16 по 22 жовтня багато людей побачать світло в кінці тунелю. Проте, зараз не є відповідним часом для прийняття ключових рішень і запуску нових проєктів. Таку інформацію надала астрологиня Олена Максимова, як зазначає Gazeta.ua.

Астрологиня зауважує, що зараз триває сезон затемнень. Тому важливо рухатися малими кроками і не намагатися одразу добитися всього. Варто розпланувати фінансові операції на другу половину тижня. Також варто утриматися від позики і не брати кредити на техніку або автомобіль, оскільки їх виплачувати буде складно. Важливо стежити за своїм самопочуттям, оскільки зоряний час дуже вразливий для серцево-судинної системи. Але для Тельців, Терезів і Водоліїв саме зараз наставає новий фінансовий період, який дозволить їм почувати себе матеріально незалежними.

У наступному абзаці наведені поради для кожного з знаків зодіаку. Овнам рекомендується шукати нові джерела заробітку і не залишатися на одному місці. Телецям не варто від'їжджати далеко від дому для заробітків і слід довірятися порадам старших братів і сестер. Близнякам варто протягнути руку допомоги тим, хто потребує і не чекати, що хтось сам прийде на допомогу. Ракам слід бути обережними у романтичних стосунках, щоб уникнути втрати близької людини. Левам буде складно досягти своєї мети, тому варто відкласти спортивні змагання і екстремальний відпочинок. Дівам варто уповільнити темп і не поспішати, щоб не пропустити найважливіше. Терезам буде все вдається без особливих зусиль, і зміну місця проживання чи роботи краще планувати після вихідних. Скорпіонам настає один з найцікавіших тижнів у році, але варто бути обережними з обіцянками, оскільки ніхто їх не дотримуватиметься. Стрільцям буде доречним доробити те, на що раніше не вистачало часу, і уникати стресу. Козорігам будуть потрібні додаткові спроби, щоб знайти спокій у домі та уникнути віддалення від дітей. Водоліям радять не відкидати пропозицію попрацювати вихідного дня і бути уважними до своїх коханих. Завершує перелік порад Риби, яким радять накопичувати ідеї і шукати себе у чомусь новому.

На останок, Gazeta.ua зазначає про інформацію астрологині, що вона розповіла про завершення сезону затемнень і його вплив на українців.

Читайте також: