Зрадниця Повалій зізналася, за чим у Києві сумує

Повалій сумує після зради у Києві
Повалій сумує після зради у Києві

Українська співачка Таїсія Повалій порівняла своє колишнє життя в Україні та нинішнє в Москві. Вона заявила, що коли жила в Києві, займалася садівництвом, але після переїзду до Росії припинила цю діяльність через несумісність ґрунту з вирощуванням рослин. Замість цього вона тепер насолоджується спогляданням ялинок.

“У Києві у мене були грядки й непоганий урожай. Тут у нас абсолютно інша ділянка: інша земля, інші рослини. Тут немає такої землі, щоб можна було щось посадити і виростити. Зате в мене на ділянці багато ялинок: повітря чисте, дихається чудово“, – сказала Повалій.

Тепер Таїсія Повалій живе у Москві у своєму власному будинку, який вона купила в іпотеку ще під час війни. Вона повідомила, що планує сплатити борги менше ніж за 10 років.

“Я будинок купила в іпотеку. Зараз регулярно плачу щомісячні платежі. Будинок ми купили вживаний, не новий. У ньому до нас жили люди десять років. Ми нічого не купували особливого, бо вони залишили нам меблі. Ремонт теж не робили. Зараз це не обов'язково. Поки що мені все подобається“, – зізналася Повалій.

У жовтні 2022 року президент Володимир Зеленський запровадив персональні санкції проти Таїсії Повалій на п'ять років. Повідомляється, що співачка проживає в Москві.

Служба безпеки зібрала доказову базу щодо Повалій на другому році війни. На основі цих доказів їй було надіслано повідомлення про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України.

Також відомо, що Таїсія Повалій отримала російське громадянство в День незалежності України, 24 серпня 2023 року. Вона нібито запатентувала індивідуальне підприємство, що стало основою для отримання громадянства Росії.

Читайте також