Звільнені з полону харків'яни отримають грошову допомогу

Звільнені харків'яни отримують грошову допомогу
Звільнені харків'яни отримують грошову допомогу

У Харківській області ще 28 людей, які були звільнені з полону, отримають грошову допомогу. Таке рішення було прийнято на засіданні комісії з питань надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям області, які потрапили в скрутні життєві обставини.

Про це повідомила заступниця начальника Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Віта Ковальська.

Комісія розглянула 358 звернень громадян. Одноразову адресну грошову допомогу, яка надається за рахунок обласного бюджету у зв'язку зі скрутним матеріальним становищем, спричиненим надзвичайними обставинами, отримають 322 особи на суму 4,8 мільйона гривень. Зокрема, 28 людям, які були утримувані в полоні через збройну агресію РФ проти України, будуть виплачені 1,4 мільйона гривень - кожен отримає по 50 тисяч гривень.

"Незважаючи на виклики повної війни, ми продовжуємо підтримувати мешканців області, які потребують особливої уваги та допомоги. Цей напрямок роботи перебуває під постійним контролем начальника Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олега Синєгубова. Ми допомагаємо нашим жителям відновити здоров'я, щоб вони якомога швидше могли повернутися до нормального життя", - зазначила Віта Ковальська.

Читайте також