Як легко купити трактор, фуру чи вантажний автомобіль – Automoney розширює можливості лізингу

Компанія Automoney розширює список послуг, що надає, та пропонує лізинг вантажних авто для ФОП і юридичних осіб. Тепер можна купити вантажне авто, фуру, тягач або просто причіп у лізинг. Гнучкий термін до 36 місяців дозволяє підібрати оптимальний період лізингу. Доступні варіанти придбання як нових, так і вживаних вантажних автомобілів, фургонів, тягачів, причепів та інших видів транспорту. Automoney пропонує транспорт найвищої якості від відомих виробників, гарантуючи надійність та тривалий термін служби.

Клієнт може скористатись зручною оплатою з можливістю авансового платежу від 30% вартості автомобіля. Компанія розробить для клієнта індивідуальний графік платежів, який можна адаптувати до особистого бюджету.

Про лізингову компанію Automoney

1. Широкий спектр послуг. "Автомані" прагне надати повний спектр послуг із лізингу для клієнтів. Це означає, що компанія не обмежується лише легковими автомобілями. Бренд охоплює різні види транспорту: від легкових автомобілів до вантажних авто. Клієнт може, наприклад, купити вантажівку. Це дає клієнтам можливість вибрати найбільш підходящий транспорт для своїх потреб.

2. Універсальність. Automoney прагне стати універсальним провайдером послуг із лізингу. Мета бренду задовольнити потреби як приватних осіб, так і підприємств незалежно від їх розміру та бізнес-моделі. Організація готова запропонувати гнучкі та індивідуальні умови для кожного клієнта. Купити фуру відомого бренду з невеликим пробігом можна з цією компанією.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

3. Індивідуальний підхід. В "Автомані" цінують індивідуальність кожного клієнта. Менеджери дадуть відповідь на всі питання і допоможуть вибрати найбільш вигідний і підходящий варіант фінансування, щоб клієнт міг купити трактор, наприклад. Представники працюють з клієнтом на всіх етапах, починаючи з вибору та закінчуючи обслуговуванням.

4. Надійний партнер. Automoney не просто надає фінансові послуги, але стане надійним партнером у сфері фінансування вантажного транспорту.

Загальна інформація про лізинг вантажних авто

Підходить для ФОП та фізичних осіб.

Лізингові угоди включають витрати на транспортний засіб з урахуванням ПДВ, що означає, що кожен щомісячний платіж вже включає оплату податків. До того ж самі лізингові платежі звільнено від додаткового оподаткування.

Автотранспортний засіб включається до активів лізингоодержувача, та сума нарахованої амортизації знижує оподатковуваний прибуток.

Фура в лізинг може бути як новою, так і вживаною залежно від потреб та готівкових засобів клієнта.

Вимоги

Термін лізингу від 12 до 36 місяців.

Важливо, щоб транспорт був випущений не більше 15 років тому.

Для початку співпраці вам потрібно буде внести передоплату не менше 30% від повної вартості автомобіля.

Які альтернативи у "Автомані" та в чому переваги цієї компанії

1. Сіть Лізинг (Sit Leasing). Українська компанія надає широкий спектр лізингових послуг для клієнтів.

2. Укргазбанк Лізинг (Ukrgasbank Leasing). Філія "Укргазбанку", що надає лізингові послуги для клієнтів в Україні.

3. OTP Leasing Ukraine. Філія міжнародної фінансової групи OTP Bank, що надає послуги лізингу транспортних засобів та обладнання.

Переваги Automoney в тому, що клієнт може отримати індивідуальну консультацію, і його супроводжуватимуть протягом усього терміну лізингу. У користувача послугами є можливість купити вантажівку, фуру, трактор у новому або уживаному стані. Також компанія лояльно ставиться до своїх клієнтів та їхньої кредитної історії.

На порталі "Дія" у тестовому режимі запрацювала програма доступного кредитування "єОселя".

"єОселя" це можливість придбати українцям житло з мінімальним початковим внеском 20% і кредитуванням до 20 років на вигідних умовах.