Які подарунки чоловікам краще не дарувати. Прикмети

Щоб зробити чоловіка по-справжньому щасливим, не обов'язково дарувати коштовний подарунок. Він може оцінити навіть найдрібнішу символічну річ.

Але важливо знати, що категорично не можна дарувати чоловіку, щоб не зіпсувати йому життя. Gazeta.ua подає 10 ідей подарунків для чоловіків, про які краще забути.

Гострі предмети

Ножі, мечі, бритви та решта гострих предметів можуть принести негатив в усі сфери життя. Такий подарунок може ще й сварки і біди в будинок накликати.

Шкарпетки

Існує думка, що саме в них він може піти з дому. Хоча є дружини, які навпаки використовують цю прикмету - налаштовують свекрух, щоб ті дарували синам шкарпетки і не мали такого впливу на синів.

Дзеркало

Категорично заборонено дарувати. В народі вважають, що дзеркальце - це потойбічні двері, які пов'язують наш світ із духами.

Гаманець чи сумка

Якщо хочете подарувати чоловікові або близькій людині гаманець чи сумку, то обов'язково вкладіть туди щось: гроші, цукерки або інше.

Шарфи, краватки

Не варто дарувати чоловікам шарфики і краватки - це речі, які надягаються на шию, бо це може порівнятись до зашморгу. Можна дарувати краватки, але дуже близьким людям.

Білизна

Такий подарунок приверне його до подружніх зрад.

Вважається, що також буде зраджувати у шлюбі якщо наречена до весілля подарує в'язаний своїми руками светр чи шарф.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Хрестик

Дарувати хрестики на ланцюжок потрібно лише на хрестини. Подарувавши хрестик, можна передати свої негаразди, хвороби та проблеми.

Скринька

Якщо подарувати коханому скриньку, то в майбутньому він не договорюватиме власні думки та матиме таємниці від дружини.

Капці

Такий подарунок принесе чоловіку хворобу.

Пошук подарунків на День народження або урочистої дати майже завжди не проста, але надзвичайно цікава задача. Але пошук цікавого, приємного та оригінального презенту дещо спрощується, якщо потрібно обрати практичні або прикольні подарунки автомобілісту.

Цілком пристойним подарунком стане парктронік, навігатор, відеореєстратор, компресор, автопилосос.