Американський генерал пояснив, коли зупиниться Путін

Війна в Україні може закінчитися, коли Путін зрозуміє свою поразку - американський генерал

Американський генерал Бен Годжес заявив, що для закінчення війни в Україні потрібно поєднати зусилля західних партнерів. Він підкреслив, що Путін повинен усвідомити, що Україна не здаватиметься, а Захід буде робити все можливе, щоб допомогти Україні перемогти.

Годжес вважає, що для досягнення цієї мети важливо, щоб США і Німеччина заявили, що підтримують Україну і будуть робити все необхідне для її перемоги. Він наголошує, що пусті слова не дають результатів, тому допомога має бути реальною і ефективною.

За словами генерала, це також означатиме можливість викинути російські війська з Криму. Він також закликав до економічного протистояння з Росією, особливо у сфері санкцій, які повинні бути справедливо і ефективно застосовані.

Годжес відзначив, що віддалення України від Росії можливе, коли буде зупинено постачання товарів з інших країн до Росії і вивезення вкраденої продукції, зокрема з України. Вважаючи це вирішальним кроком, генерал вірить, що Путін зрозуміє свою поразку.

Годжес також зазначив, що ракети Atacms, надані союзниками, будуть допомагати ЗСУ завдавати точні удари по російських військових об'єктах, а український Генштаб визначить найкращі цілі для літаків F-16.