Ярош перелічив досягнення України у війні

У своєму пості на Facebook командувач Української добровольчої армії та колишній нардеп Дмитро Ярош навів список досягнень України протягом останнього півроку у війні. За його словами, хоча не всі цілі були досягнуті, український народ та Сили оборони мають значні досягнення.

Однією з основних здобуток за цей період є те, що Україна не втратила жодного обласного або районного центру, а також успішно знищила багато окупантів та їхніх структур. Важливою перемогою є також знищення тисяч бойових машин ворога.

Ярош наголосив, що навіть не маючи сильного флоту, Україна успішно вирішувала завдання проти Чорноморського флоту РФ у Криму. Крім того, він зазначив, що українські десантні війська діють на окупованій території, а також здійснюють атаки дронами по російських містах.

Ярош визнав, що Україна не змогла прорвати російські лінії оборони, проте наголосив, що ці поразки свідчать не про зраду, а про помилки, які є частиною бойового досвіду.

Завершуючи свій пост, Ярош закликав подякувати українським солдатам, лікарям, волонтерам, поліцейським, політикам та всім громадянам за те, що вони допомагають Україні відстояти свободу і незалежність. Він також зазначив деяких особистостей, які, його думкою, заслуговують на визнання та подяку за свою роль у війні.

Раніше Ярош висловив свою підтримку генералу Валерію Залужному як Головнокомандувачу Збройних Сил України, проте закликав не вважати його "кумиром".