Bild: Терористи можуть зірвати матчі Євро-2024 за допомогою дронів

Терористи можуть зірвати матчі Чемпіонату Європи з футболу в Німеччині за допомогою дронів

Німецькі експерти попереджають, що матчі Чемпіонату Європи з футболу можуть бути зірвані терористами за допомогою дронів. З цього приводу, на території Німеччини, буде запроваджена загальнонаціональна заборона на польоти дронів. Голова профспілки німецької поліції Андреас Росскопф підтвердив, що правоохоронці оснащені антидроновими рушницями та зможуть протистояти нальотам безпілотників.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" все частіше використовує дрони під час своїх атак. За словами австрійського дослідника тероризму Ніколаса Штокхаммера, технології стали більш доступними, що збільшує ризик атак. Також він зазначає, що нині терористи використовують невеликі комерційні дрони, куплені через інтернет. Проте, небезпека зросте, якщо їм вдасться захопити сучасні військові дрони в зонах бойових дій.

Наразі, правоохоронці Німеччини добре підготувалися до участі України в Чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку у Німеччині.

Пропагандисти розповсюдили фейкову інформацію про відправку футболістів збірної України на фронт. Це неправда.

На рахунок прогнозу The Guardian про виступ України в фіналі Євро-2024, це лише прогноз, який не має офіційного підтвердження.