Блогерка витратила на груди $100 тис. і пошкодувала. Який вигляд зараз має модель

Блогерка-мільйонниця 52-річна Лорена Фабіана Колотта, більш відома як Сабріна Саброк, стверджує, що у неї "найбільші груди у світі". Однак вона каже, що відчуває нестерпний біль через велетенський розмір.

Вперше жінка лягла під ніж у 25 років через те, що втомилася від своїх "пласких грудей". Про це пише таблоїд Daily Star.

З тих пір вона перенесла 15 операцій тільки на грудях, вартість яких на сьогоднішній день перевищує $100 тис. В загальному її груди важуть 12 кг. Тепер хірурги порадили блогерці видалити імпланти через сильний біль у спині.

"Це вплинуло на все моє життя, тому що я не можу ігнорувати біль. Таке відчуття, ніби ніж повільно врізається в спину, але я відмовляюся зменшувати свої груди, тому що не бачу себе без величезних імплантів. Мені шкода їх видаляти, і я справді не хочу цього робити", - пояснила жінка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Вона сказала: "Я провела кілька досліджень радіозображення та виконувала прості вправи. Але я все ще маю стільки болю. Я точно не знаю, що буде, якщо я залишуся такою, як я є зараз, але думаю, що ситуація тільки погіршуватиметься. Це впливає на мій розум, тому що я вважаю, що вся моя кар'єра принесла користь завдяки моїм імплантам, тому я дуже ціную їх. У крайньому випадку, я зменшу їх, якщо мені буде потрібно", - розказала Лорена.

Модель 35-річна Соня Кірстійна витратила понад $43 тис. на свої "найбільші активи" - дволітрові груди. Блогерка зробила пластичну операцію і тепер заявляє, що у неї найбільші груди у Фінляндії. Каже що на них можна "поставити чашку кави".