Борець з РФ, який вшановував ката Маріуполя, отримав можливість потрапити на Олімпіаду

Російського борця Кутузова допустили до кваліфікаційного турніру на Олімпіаду

Російському борцю Сергію Кутузову було допущено до участі в кваліфікаційному турнірі, на якому розігруються путівки на Олімпійські Ігри в Парижі. Про це повідомив United World Wrestling.

 

Під час змагань демонструвався відеоролик про Кутузова, у якому розповідається про його досягнення. Вручення нагород проводилося на фоні портрета ліквідованого воєнного злочинця. Крім того, його зображення було на медалях, які отримали призери.

Також стало відомо, що Кутузов в Instagram підтримував війну у своїх постах.

Російські пропагандисти намагаються возвеличити ліквідованого окупанта

Пропагандисти возвеличують генерала Романа Кутузова, який брав участь у захопленні Маріуполя. Відомо, що він командував армійським корпусом "ДНР". У червні цього року його ліквідували в Луганській області. Це не перший випадок, коли російські пропагандисти намагаються возвести в герої окупанта, який вчиняв злочини проти українців та захоплював українські міста.

Нагадаємо, що ЗСУ підтвердили ліквідацію російського генерала Романа Кутузова. Він загинув під час артобстрілу в Луганській області. Проте є інформація, що Кутузов отримав поранення внаслідок вибуху у кафе в окупованому Луганську і помер у лікарні.

Джерело: https://glavcom.ua/sport/news/kutuzov-yakiy-sprobuje-proyti-na-olimpiadu-803138.html