Бої за Торецьк: ЗСУ розповіли про ситуацію в місті

Вулиця Торецьк
Вулиця Торецьк

Наразі російських військових немає у місті Торецьк на Донеччині. Ситуацію контролюють сили оборони, повідомив речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

За словами Волошина, російські військові не здобувають територіальних успіхів у Торецьку. Ворог продовжує атакувати українські позиції, інтенсивні бої тривають на підступах до міста.

"Ситуація навколо міста Торецьк така, що сили оборони контролюють її. Слід відмітити, що на даний момент ворог не здобув жодних територіальних успіхів, російської армії у місті немає", - зазначив Волошин.

Речник також зазначив, що росіяни намагаються захопити місто, незважаючи на втрати свого особового складу та техніки. Ворог шукає слабкі місця в українській обороні, проводить "м'ясні штурми" за участю мобілізованих і колишніх ув'язнених.

В останній час лінія активного фронту в Україні збільшилась, хоча на деяких напрямках спостерігається зниження інтенсивності боїв. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Захисник відзначив, що росіяни не звертають уваги на втрати і оперативно продовжують атакувати Часів Яр в Донецькій області, а також Торецький і Покровський напрямки.

Читайте також