Будує котеджі та купує дорогі автівки. Розкішне життя колишнього завгоспа Національної поліції

Замість Івана Наумова, колишнього керівника Департаменту управління майном Нацполіції, продовжує купувати дорогі автомобілі та набувати інші активи, незважаючи на свої звільнення та недоходи. Таку інформацію подано в розслідуванні Bihus.Info.

У 2020 році Наумова виключили з органів влади через розслідування, пов'язане з роботою відпочинкового комплексу його родини під час карантину.

Однак, журналісти встановили, що поряд з парканом комплексу почалося будівництво в травні 2022 року.

Вони зазначають, що це NAVY Village - елітне котеджне містечко, де на 20 га землі біля обвідного каналу у Вишгородському районі Київщини планується побудувати готельний комплекс, СПА, пірс для яхт та 75 нових котеджів.

Ціна котеджів коливається від 12 до 23 млн грн.

За даними журналістів, Наумов влаштовував екскурсії для співмешканців майбутнього котеджного містечка, претендуючи на ролі потенційного покупця. Він похвалився своїми зв'язками з місцевою владою, яка, на його словах, допоможе обмежити доступ до пляжу всім, крім мешканців котеджного містечка.

Крім цього, Наумов продовжує користуватися дорогими автомобілями. Нещодавно він отримав довіреність на користування Aston Martin DBX 2021 року випуску, вартість якого починається від 6 млн грн. Сам Наумов твердить, що цей автомобіль не належить йому.

На його колишню дружину записано Mercedes-Benz GLC 43 2020 року випуску, який коштує близько 60 тис. дол.

Крім того, Tesla model 3 2019 року належить Миколі Наумову, сину колишнього працівника Нацполіції, і її вартість оцінюється від 25 до 30 тис. дол.

За даними журналістів, доходи Наумова та його сина не відповідають їхнім витратам та активам. Наумов не розповів журналістам, звідки беруться ці кошти, але назвав себе "звичайним пенсіонером, який шукає можливості заробити".

Наумова звільнили з правоохоронних органів у 2020 році через розслідування щодо його родинного комплексу, яке провели журналісти.

У 2017 році також було повідомлено, що теща Наумова є власницею автомобіля та нерухомості вартістю пів мільйона доларів.