Чиє життя перетвориться на казку – гороскоп на 29 вересня

29 вересня бракуватиме впевненості в завтрашньому дні. Головне - не розгубитися і приступити до справ на світанку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Життя Овнів, Левів, Козорогів і Терезів перетвориться на казку, - говорить астрологиня. Доки інші шукатимуть причини, аби чогось не робити, ви сумлінно справитеся зі своїми обов'язками і примножите доходи. Не варто відкладати роботу на вихідні. Зараз усе сприяє вашому успіху та збагаченню. Цікаві пропозиції отримаєте від друзів і родичів з-за кордону. Не зловживайте фастфудом. Шлунок не готовий до таких експериментів. Перейдіть на супи та каші. Збагатіть раціон фруктами та овочами".

Овен (21 березня 20 квітня)

Зараз час витрачати кошти на покупки, про які давно мрієте. Важко буде підтримувати діалог з новими знайомими. Вирушати на побачення не варто. Новий партнер не викличе у вас жодних почуттів.

Телець (21 квітня 20 травня)

Починається період цікавих змін. Вам пропонуватимуть нові завдання, за які раніше не бралися. Це вам буде не до вподоби. Фінансові справи ідуть угору. Дійте сміливо.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Лінь стане основним мотивом поведінки людей. Тож чекати на високу продуктивність праці не слід. Займайтеся тими справами, на яких ви найкраще розумієтеся. Добре піде робота в аграріїв. Це вдалий час, аби щось пересаджувати чи сіяти.

Рак (22 червня 22 липня)

Покладайтеся на інтуїцію. Логіка підводитиме. Працьовиті увечері отримають усе, чого забажають. Складно буде працюватися з текстами й документами. Підводитиме пам'ять. Частіше робіть перерви під час роботи і навчання.

Лев (23 липня 23 серпня)

Багато хто дізнається, що при надії. Не лякайтеся, якщо не планували вагітність. Ці діти допоможуть вашій сім'ї стати щасливішою, а стосунки зроблять ближчими.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Здаватиметься, що удача не на вашому боці. Те, що іншим даватиметься легко, вам буде не під силу. Зачекайте. Триває тиждень випробувань, із яких вийдете переможцем.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Залишайтеся порядними, не переступайте через свої принципи. Відстоюйте інтереси своєї родини. Не позичайте людям гроші, бо ще залишитеся винними.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Час побалувати себе покупками. Гарні результати дасть шопінг в інтернеті. Обслуговуванням та придбаними товарами будете задоволені. Впевнено рухатиметеся до мети, бо знаєте чого хочете. Не ведіться на обіцянки. Ваша сила у професіоналізмі та умінні домовлятися з іншими.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Не відкладайте свої справи на завтра. Це буде на руку конкурентам. Зумієте придбати недорого річ, про яку давно мріяли. Це гарний час для купівлі велосипедів і авто.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Ви часто не розумітимете людей, які вас оточують. Багато хто відверто дратуватиме. Зустрічі з вами уникатимуть друзі та кохані. Розумно розпоряджайтеся грошима. Не варто брати позики.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Отримаєте чимало пропозицій, від яких важко буде відмовитися. Досвіду вам не позичати. Наприкінці тижня повернуть давній борг. Частину зароблених грошей віддайте на благодійність. Можна купувати смартфони і планшети.

Риби (21 лютого 20 березня)

Вам доведеться протистояти конкурентам. Не беріться за справи, які вимагають пробивних здібностей. Зараз ви не здатні когось переконати чи переманити на свою сторону.

До кінця року станемо свідками двох затемнень. Кільцеподібне сонячне відбудеться 14 жовтня. Часткове місячне затемнення спостерігатимемо 28 жовтня. Астрологиня розповіла, де їх можна побачити і як вони вплинуть на ситуацію в Україні.