Cвідоме людожерство «простих росіян»

Більшість росіян (63%) приймають позитивне ставлення до офіційної окупації частини України, коли Росія ввела чотири нові регіони до свого складу. Також, половина росіян (49%) проявляє співчуття до населення окупованих територій, які вижили і не змогли втекти від Росії в евакуацію.

Навіть якщо Путін лежить в морозилці з омарами протягом місяців або навіть років, це не впливає на свідомість "простих росіян", які безперечно підтримують злочини. Вони вбивають, трохи поспівчувають, а потім продовжують вбивати. Вони не потребують конкретно Путіна для легітимізації свого бажання вбивати сусідів, включаючи дітей, жінок, чоловіків, старих людей, а також тварин.

Путін змайстрував ідеальне мімікрівання для задоволення запитів російського народу. Він просто відповідає на їх бажання.

***

Це знову ставить нас до теми роботи "хороших росіян" в наших ЗМІ, які намагаються зобразити цих росіян, які схвалюють вбивства і окупацію, у кращому світлі. Навіть колективи ЗМІ, які є освіченими і розуміють ситуацію, враховують ці запити і залишають цих людей безкарними.

Читайте також:
  • 10 терористів у спортивних костюмах, або Завдання для нового міністра
  • Президентка Грузії вимагає посилення контролю за російськими втікачами
  • Фінський прем'єр пояснив, чому боїться росіян на велосипедах
  • Росіяни готуються до нових штурмів на одному з напрямків
  • Відомий богослов, який був змушений тікати з Росії, пояснив, що таке РПЦ