Депутатка висміяла колег, які вчора мучили генсека НАТО селфі

Нардепка Мар'яна Безугла посміялася зі своїх колег, які учора стали в чергу, щоб зробити селфі з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Верховній Раді.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вчора, 29 квітня, прибув з неоголошеним візитом до Києва. Він відвідав Верховну Раду і виступив перед народними депутатами. По закінченні цього народні депутати вишикувалися в чергу, щоб зробити селфі з Генсеком НАТО.

Мар'яна Безугла опублікувала у мережі Facebook добірку фото, на яких народні обранці фотографуються зі Столтенбергом.

На завершення, селфідобірочка

29 квітня генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг прибув до Києва з неоголошеним візитом. Президент України Володимир Зеленський вже зустрівся з ним.

Після виступу генерального секретаря Єнса Столтенберга в Верховній Раді нардепка Мар'яна Безугла  змусила його зніяковіти.

Звісно, сказав, що Україна буде членом НАТО. Колись. Бояться, загрузли. Після виступу нардепи вишикувалися в чергу переговорити і сфотографуватися. Я підійшла і сказала одне: Ви тільки обіцяєте, а ми помираємо. Розвернулася і пішла. Ось так, - заявила нардепка.

За словами Безугли, вона впевнена, що НАТО чекає зовсім інше майбутнє та переродження.

Вона також опублікувала ще одне фото, на якому тримає прапорець НАТО в руках та заявила, що він "втратив свою опору".

Взяла собі в кабінет прапорець на пам'ять про приїзд генсека, але десь він втратив свою опору. Як то зробити, щоб стояв символ НАТО

Україна зможе приєднатися до Північноатлантичного альянсу лише після того, як російські війська залишать її територію. Таку заяву зробив Вільям Тейлор, віцепрезидент Інституту миру США, екс-посол США в Україні та колишній тимчасовий повірений у справах США в Україні в інтерв'ю "Главкому".