Діджей з Херсона пішов на фронт добровольцем та загинув під Бахмутом. Згадаймо Андрія Мехрякова

Кожен день о 9 годині українці вшановують пам'ять всіх жертв, які забрала російсько-українська війна. Сьогодні ми згадаємо Андрія Мехрякова.

Андрій Мехряков загинув 4 квітня цього року під час боїв під Бахмутом на Донеччині. Він був херсонцем і служив в третій окремій штурмовій бригаді під псевдонімом Мех, належав до підрозділу територіальної оборони "Азов", який був сформований 9 березня 2022 року.

Перед війною Андрій працював діджеєм в одному з херсонських клубів під псевдонімом Dj Apache.

Андрій добровольно вступив до війська. Коли він приєднався до підрозділу, той вже був на Бахмутському напрямку. Його побратим Іван Старостенко згадує, що Андрій став невід'ємною частиною колективу і виявився відповідальним та обізнаним боєцьом, який вів людей у бій.

"Підрозділ - це справжня родина зі своїми нюансами, суперечками і всім іншим, але усі готові піти в пекло один за одного..."

Андрій Мехряков

Богдан Най, ще один його товариш, підкреслив, що Андрій був чудовою людиною - завжди веселим і завжди готовим надати допомогу. Він також був діджеєм, який займався музикою у херсонських клубах і завжди радував людей своїми музичними виступами.

Андрій загинув 4 квітня під час бою виконуючи своє бойове завдання. У той день, в районі Бахмутського напрямку, де він загинув, був найгарячіший сектор, і російські війська проводили активні бойові дії. Іван Старостенко поділився своїми спогадами про той день, коли Андрій втратив життя: "Він приєднався до нас в дуже складний момент, бо до його приходу ми вже втратили чотирьох наших друзів на Бахмутському напрямку. Він швидко увійшов до колективу і був відповідальним боєцьом, який поводив людей у бій. Він був командиром відділення".

Національне командування "Главком" також долучається до спільної хвилини мовчання, вшанувавши пам'ять всіх українців, які віддали своє життя у боротьбі за свободу та незалежність. Всі жертви, військові, цивільні і діти, які загинули внаслідок російської окупації та нападів на українські міста і села, завжди будуть в серцях українського народу.