Довбик і Циганков чотирма голами принесли «Жироні» розгромну перемогу

Артем Довбик і Віктор Циганков принесли "Жироні" вражаючу перемогу над "Севільєю"

У матчі 21-го туру Ла Ліги "Жирона" здобула вражаючу перемогу над "Севільєю" з рахунком 5:1. Артем Довбик та Віктор Циганков відзначилися по чотири голи, записавши на свій рахунок хет-трик та ще один гол відповідно. Про це повідомляє "СуспільнеСпорт".

У цьому поєдинку обидва українські гравці вийшли на поле у стартовому складі "Жирони". Це стало першим разом за місяць, коли Довбик та Циганков разом потрапили до стартового складу каталонців.

Артем Довбик довгий час не забивав голи. Останній його гол був забитий у грудні, коли "Жирона" грала внічию з "Бетісом". Відтак, ця перемога стала для Довбика першим хет-триком в його кар'єрі за каталонський клуб. Віктор Циганков також радувався голу після тривалої безгольової серії з листопада 2023-го.

Матч розпочався з голу Ісаака Ромеро, який вивів "Севілью" вперед на 10-й хвилині. Однак через три хвилини Довбик вирівняв рахунок, а згодом двічі перевів "Жирону" вперед. В початку другого тайму Циганков забив четвертий гол для своєї команди.

Після цієї домінуючої перемоги "Жирона" повернулася на перше місце у турнірній таблиці, набравши 52 очки. Вдалий перший тайм дозволив Довбику посісти перше місце у списку голеадорів Ла Ліги разом з Джудом Беллінгемом, хавбеком "Реала". Українець також має на своєму рахунку 5 результативних передач.