Є успіх на двох напрямках: Генштаб повідомив новини

Протягом минулої доби відбулося 43 бойових зіткнень.

Сили оборони України мають частковий успіх в районах західніше Роботиного Запорізької області і в районах Кліщіївки та Андріївки Донецької області. Про це повідомляє Генштаб у зведенні.

Ворог завдав п'ять ракетних та 108 авіаційних ударів. Здійснив 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях військ, та по цивільних об'єктах.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 120 населених пунктів.

"Протягом минулої доби авіація сил оборони завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та шість по зенітно-ракетних комплексах противника. Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по трьох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по 21 артилерійським засобам", - йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Волинський та Поліський напрямки

У зоні відповідальності ОСУВ "Північ" оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

Сіверський та Слобожанський напрямки

Противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, влаштовує диверсії з метою недопущення перекидання військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.

Куп'янський напрямок

У зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" противник наступальних дій не вів.

Лиманський напрямок

Українські війська відбили понад 10 атак противника у районі Макіївки Луганської області.

Бахмутський напрямок

Противник безуспішно намагався відновити втрачене положення у районі Андріївки Донецької області. Українські війська ведуть штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

Авдіївський напрямок

В зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" Сили оборони відбили всі атаки ворога у районі Первомайського Донецької області. Ворог здійснив понад 10 невдалих атак в районах Мар'їнки та Красногорівки Донецької області.

Шахтарський та Запорізький напрямки

Наступальних дій ворог не вів.

Херсонський напрямок

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" Сили оборони продовжують вести контрбатарейну боротьбу, знищують склади та успішно уражають тили противника.

Російські окупанти посилюють штурми на Таврійському напрямку, який охоплює Запорізьку область та території до Авдіївки.

За останні дні кількість ворожих атак збільшилася майже вдвічі, повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.