Ексгравець київського «Динамо» похвалив рівень життя у Росії

Колишній футболіст київського "Динамо" Андрій Канчельскіс стверджує, що рівень життя в Росії не поступається європейському. Він повернувся до Росії, бо мав сили та бажання грати у футбол у своїй батьківщині. Він переконаний, що Єкатеринбург і Новосибірськ мають такий ж рівень життя, як і Лондон. Але він не наводить жодних доказів на підтвердження своїх слів.

Можу навіть сказати так – рівень життя у Москві та Лондоні однаковий. Може, у нашій столиці навіть краще. Зараз ми нічим не поступаємось Європі. Москва, Пітер, Єкатеринбург і Новосибірськ не поступаються тому ж Лондону. Наприкінці минулого століття для нашої країни були складні часи, рівень життя мав колосальні відмінності. Зараз однаково, жити в європейській країні чи в Росії – все зрівнялося

Нагадаємо, що Канчельскіс народився у 1969 році у Кропивницькому (в ті часи місто носило назву Кіровоград). У складі "Динамо" він виступав у 1988-1990 роках. Після розвалу СРСР Канчельскіс виступав за збірну Росії з футболу.

Наразі він перебуває на території РФ та публічно не засуджує російську агресію проти України. Варто зазначити, що мама Андрія Канчельскіса продовжує проживати у Кропивницькому.