Ф'юрі заявив, що готовий до бою з Усиком і назвав умову проведення поєдинку

Чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі не відмовляється від бою проти володаря титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика.

Він готовий вийти в ринг проти українця, якщо йому запропонують за бій великий гонорар, повідомляє talkSPORT.

"Чому б я мав хотіти битися з Усиком за копійки? У нього ніяка особистість, він потворна су**а із щілиною в зубах, і він вдвічі менший за мене. Виходить, що це все заради його вигоди, а я нічого не отримаю, чи не так?", сказав Ф'юрі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Британець додав, що попередня домовленість про бій була скасована через фінансові примхи Усика.

"Я запропонував йому 30% від великої суми, а вони сказали, що ні, вони хочуть більше. За які заслуги ви хочете більше? Я суперзірка, а ти ніхто… І якщо бій все-таки відбудеться, без проблем я нокаутую його", підсумував Ф'юрі.

Поєдинок чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) та чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі, найімовірніше, буде офіційно оголошено перед Різдвом.

Переговори між боксерами та промоутерською компанією Skill Challenge Promotions знаходяться у просунутій стадії та близькі до підписання контракт, заявив менеджер Ф'юрі Спенсер Браун.

За його словами, команди Усика та Ф'юрі позитивно налаштовані щодо того, що довгоочікуваний бій відбудеться.