"ХАМАС буде переможений": Ізраїль оголосив про початок нової фази операції в Секторі Гази

Ізраїль оголосив про початок третьої фази воєнної операції проти угруповання ХАМАС. Ця фаза передбачає розширення наземного наступу у Секторі Гази. Про це повідомив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху під час засідання уряду. За словами Нетаньяху, країна знаходиться "у розпалі війни" та має чітку мету - знищити військовий та режимний потенціал ХАМАСу.

В рамках третього етапу оперативних дій, Ізраїль виконує наземний наступ в Секторі Гази. За словами Нетаньяху, ЦАХАЛ продовжує просуватись вперед, крок за кроком, знищуючи ворожі позиції. Президент Ізраїлю також зазначив, що паралельно з цим, проводиться активна робота над стримуванням на північному фронті, в районі кордону з Ліваном.

Нетаньяху підкреслив, що операція здійснюється під керівництвом начальника Генерального штабу та має повну довіру з боку народу та його керівництва. Він також обіцяє, що ХАМАС буде переможений, а Ізраїль буде захищений.

Окрім військових операцій, Ізраїль займається звільненням заручників, яких захопили бойовики ХАМАСу. Також Ізраїль зосереджує зусилля на гуманітарній та економічній складових операції. Країна намагається перемістити населення Гази на південь сектора і забезпечити їм необхідну допомогу. Прем'єр-міністр звернувся до світової спільноти з проханням надати політичну підтримку у боротьбі з ХАМАСом.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) розпочала наземну операцію в Секторі Гази проти терористів ХАМАС. Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу офіційно підтвердив початок нового етапу воєнної операції. Сухопутні сили ЦАХАЛу переплинули кордон Гази і розпочали наступ.