Командири бережіть своїх солдатів. Бережіть себе

Сьогодні відзначається День Збройних Сил України – день сильних і сміливих, день героїв, чоловіків і жінок, які продовжують боротися за нашу державу.

Саме зараз я йду до Стіни пам'яті наших військових героїв, де можна побачити їхні обличчя, зазирнути їм в очі і просто помовчати. Це місце, де можна пригадати і усвідомити, яке важке минуле залишилося позаду і яким чином відбулося перемога. Це нагадує нам, що могли втратити і що зберегли завдяки тим, хто зійшовся на захист України.

На сьогоднішній день більшість з нас мають можливість жити та працювати у своїх містах, на власних вулицях. Ми рухаємося вперед, хоча це нелегко, але ми долаємо всі перешкоди разом. Ми йдемо до наших кордонів, до нашого миру.

Сьогодні я хочу привітати всіх вас з професійним святом. Ви - молодці! Ви - наші герої, які боряться за нашу свободу та незалежність. Бажаю вам перемоги і прошу берегти себе та своїх солдатів. Висловлюю вам свою вдячність. Ви творці справедливості!

Нехай Святий Миколай Чудотворець прийде до тих, хто поводився добре, а Збройні Сили України прийдуть до тих, хто не поводився належним чином. Ми стоїмо міцно і нічого не змусить нас здатися. Ми здобудемо перемогу.

Слава Україні!