Кому вдасться розбагатіти і придбати власне житло – п'ять найуспішніших знаків цього тижня

У діапазоні з 30 жовтня по 5 листопада очікуються пропозиції і новини, які захоплять увагу. Газета Gazeta.ua поділилася прогнозами астрологині Олени Максимової.

Астрологиня радить припинити відчувати печальний настрій. Минулі проблеми залишаються позаду, тож можна розслабитися і натішитися. Мрійте, але не забувайте жити зараз. Сімейні зустрічі стануть найкращими подіями цього періоду, тому частіше збирайтеся з рідними за обіднім столом. Тельці, Леви, Скорпіони, Терези і Водолії будуть мати успіх. Вони отримають друге подих і можуть збагатіти, придбати власне житло. Нова продумана дієта буде корисною для організму. Також, звертання до лікаря або психолога буде вдалим. Вдасться подолати фобії і шкідливі звички.

Овнам рекомендується розпочати новий бізнес, який швидко окупиться. Вони легко закохуватимуться і бачитимуть найкраще в людях. Проте, не варто поспішати з одруженням. Також, це хороший час для зубного протезування.

Тельців охопить почуття всепрощення і саморозуміння. Вони будуть мати особливе з'єднання зі своїм батьківським домом та місцем народження. Важливо притримуватися задумів і не затягувати їх реалізацію.

У першій половині тижня Близнюки будуть стикатися з вибором і роздумами про майбутнє. Деякі можуть сумніватися у прийнятті негайних рішень.

Ракам не варто довіряти новим знайомим, оскільки вони можуть використати вашу довірливість для своєї вигоди. Треба бути обережними з гаманцем і телефоном. Також, не слід робити продажу або покупку через соцмережі.

Інші абзаци

Стрілцям рекомендується бути посередниками в різних ситуаціях. Вони зуміють легко мирити друзів та сімейні пари. Також, є можливість зустріти свою половинку.

Козорігам варто надати партнерам більше свободи, і не слід вмішуватися в їхнє рішення. Також, рекомендується уникати шкідливої їжі і не вживати солодощі як засіб протистояння стресу і розчарувань.

Водоліям радять не проводити багато часу в Інтернеті, але зустрічатися з друзями та колишніми однокласниками. Змагання, ярмарки та благодійні події - ці заходи принесуть задоволення й добро.

Рибам треба бути уважними до свого здоров'я, особливо до легенів і серця. Варто активно гуляти і уникати кави і алкоголю.

Інші абзаци

А на замітку від астрологині: вона здивувала всіх прогнозом на 2024 рік і розповіла, коли буде закінчена війна.