У Киргизстані вантажівка в'їхала в натовп дітей: десятки поранених (відео)

Міні-вантажівка зірвалася з гори та збила 29 дітей на святі в Киргизстані

В Сузацькому районі в Киргизстані сталася страшна аварія. Міні-вантажівка зірвалася з гори та збила 29 дітей на республіканському святі.

За повідомленнями інтернет-ресурсу Baza, багато дітей вишикувалися на відкритій площі та розтягнули прапор Киргизії. У цей момент некерована міні-вантажівка наїхала на них та збила дітей.

Зазначається, що через те, що діти стояли та сиділи спинами до автівки, а також через те, що їх було багато, вони не змогли вчасно зреагувати та втекти.

Автомобіль перевозив морозиво, та коли став ходити вниз, водія в ньому не було. Поліція вважає, що машина відсутністью ручного гальма самовільно почала рухатися зі схилу і набирала швидкість. Внаслідок аварії госпіталізували 18 дітей, а 7 з них перебувають у реанімації.

«Porter мав з борту роздавати морозиво присутнім. За словами водія, він припаркував авто вище за те місце, де проводили захід. Чому машина покотилася вниз і протаранила дітей, поки невідомо», – цитує правоохоронців видання «Sputnik Кыргызстан».

У Лос-Анджелесі також сталася дорожньо-транспортна пригода. Автобус Університету Південної Каліфорнії зіткнувся з поїздом метро. Число постраждалих становить 55 осіб.

Зіткнення сталося на переїзді, де не було шлагбаумів. Автобус виїхав на колію та врізався в перший вагон поїзда. 2 особи госпіталізували з важкими травмами, ще 16 отримали незначні травми, а допомогу на місці отримали 37 осіб.

Обставини обох ДТП наразі з'ясовуються правоохоронними органами.