"Кролик чи жираф" - ексчемпіон прокоментував бій Усика з Ф'юрі

Майбутнє протистояння між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі, двома чемпіонами світу в суперважкій вазі, викликало коментарі Леннокса Льюїса, колишнього абсолютного чемпіона у надважкій вазі.

"І Усик нагадує мені кролика, тому що він дуже добре рухається, і ніхто не може його спіймати. Потім я дивлюся на Тайсона Ф'юрі, й він схожий на жирафа. Я бачу їх як двох звірів, що б'ються між собою, але хто переможе? Це буде кролик чи жираф?" - роздумує Льюїс.

Льюїс вважає, що Усик має рухатися багато, тоді як Ф'юрі повинен зосередитися на ринговій тактиці.

"Усик збирається використовувати ринг. Усик не буде легким суперником для Тайсона Ф'юрі. Ви повинні це пам'ятати. Усик - колишній абсолютний чемпіон у крузервейті і він не програвав. Ця людина - переможець, він ненавидить програвати. Я думаю, що між ними відбудеться тільки один бій, але ми можемо бути здивовані. Ніколи не знаєш точно", - зазначив Льюїс.

Бій між Усиком і Ф'юрі перенесено на початок 2024 року, незважаючи на бажання Усика провести його у грудні 2023 року. Промоутер боксера Олександр Красюк повідомив про це і додав, що наразі Усик готується до поєдинку, знімаючи відео і повертаючись до тренувального табору в Іспанії.