Головна

Макс Барських розвінчав вкидання росіян, що він виїхав до США

Макс Барських розвінчав вкидання росіян, що він виїхав до США

Український виконавець Макс Барських незабаром вирушить на подію, що пройде в рамках премії Billboard Music Awards. Проте російські пропагандисти знайшли привід, аби знайти у цьому виїзді зраду України.

Раніше стало відомо, що Барських візьме участь у конференції MusicCon у рамках Billboard Music Awards 2022, що відбудеться 13-14 травня. Після цього співак залишиться на кілька днів у Лос-Анджелесі на музичну премію.

Зараз Макс перебуває у Києві та записав відео, де попросив росіян не розповсюджувати фейки.

«У Росії почали розповсюджувати інформацію про те, що я нібито перебуваю в Америці. Це дуже цікаво читати, перебуваючи у Києві. Але я розумію, чому так відбувається. Побачили статтю Billboard, перекрутили інформацію, розпочали поширення брехливих новин. А оскільки, на жаль, більша частина цієї країни має проблеми з розумовими процесами, всі із задоволенням підхопили ці брехливі новини і продовжили їх поширення», – сказав Макс Барських.

Макс повідомив, що справді поїде до США, щоб американці дізналися більше про благодійні фонди, де можна допомагати українцям. А також на один день зупиниться у Польщі та дасть благодійний концерт, кошти від якого спрямує для потреб Збройних Сил України.

Читайте також: