"Можу любити інших" – українська супермодель розказала про чоловіка і секс на стороні

Фіналістка другого сезону шоу "Супермодель по-українськи", блогерка Вікторія Маремуха, відверто розповіла про особисте життя. Як відомо, зірка перебуває у шлюбі з французьким бізнесменом Луї. У них нещодавно народився син Люк.

У інтерв'ю Маші Єфросініній жінка пояснила, що пара практикує вільний шлюб, коли кожен з партнерів може мати відносини "на стороні", включно з інтимними стосунками.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Прийняти такий вид стосунків це складне рішення. Потрібно справді довіряти людині й любити її, приймати одне одного. Я реально завжди, скільки себе знаю, не уявляла себе з одним чоловіком. У мене дуже багато любові всередині. Зараз найбільша любов це мій син, потім мій чоловік, але я можу любити інших. Я влюблива. У нас із чоловіком класний секс, але мені подобається, коли починаєш зустрічатися, є ця пристрасть, адреналін", зізналась Вікторія.

Маремуха планує пояснити сину, у яких стосунках перебувають його батьки. Але лише після його зацікавленості. Зазначила, що для цього проконсультується із психологом. Спеціально ж розказувати Люку про це не збирається, оскільки вважає, що це може негативно вплинути на його сприйняття.

Вікторія родом з Вінницької області. На проєкт "Супермодель по-українськи" повністю всю анкету замість неї заповнював її друг. Перші кілька тижнів на шоу ніхто з дівчат не сприймав Маремуху як головного конкурента. Однак їй вдалося підкорити всіх суддів. У свої 25 Вікторія дійшла до фіналу та посіла 2 місце.