На ці п'ять знаків чекає тиждень злетів і фінансового успіху – гороскоп на 9-15 жовтня

За період з 9 по 15 жовтня в нас збігаться бажання, плани та можливості. Це дуже продуктивний і перспективний час. Все це розповіла астрологиня Олена Максимова в інтерв'ю для Gazeta.ua.

Олена радить ретельно обдумати кожну покупку і не розмазувати свої гроші. Вона також підкреслює, що ви повинні бачити перспективи і це додаде вам впевненості. З ранку вівторка всі ваші плани отримають зелене світло, тому не зупиняйтеся. Уникайте ревнощів в своєму кохання, але в той же час допомагайте своїм дітям у навчанні. Навіть на вихідних ви повинні підтримувати їх у бажанні покращити свої знання з математики, англійської мови або української мови. Цей тиждень також обіцяє успіх Овнам, Тельцям, Терезам, Козорогам і Водоліям. Олена попереджає уникати переохолодження і радить одягатися тепліше.

Якщо ви Овен (народження з 21 березня по 20 квітня), Олена пораджує вам не використовувати силу для досягнення своєї мети. Замість цього радить менше їсти і почуватися бадьорим.

Якщо ви Телець (народження з 21 квітня по 20 травня), Олена каже, що якщо ви зможете відстояти свою позицію, то ваш тиждень буде продуктивним. В другій половині тижня ви отримаєте більше грошей. Вона радить вам не вести розмови про стосунки з коханими та дітьми в присутності батьків.

Якщо ви Близнюк (народження з 21 травня по 21 червня), Олена рекомендує відкласти купівлю та продаж нерухомості, подачу заяв до суду, а також відкриття депозитів та кредитів. Її порада - не вступати в шлюб нахвалених товарам. Вона нагадує про важливість ефективного витрачання коштів і пропонує читати книги при денному освітленні і переключатися на аудіокниги ввечері.

Якщо ви Рак (народження з 22 червня по 22 липня), Олена передбачає несподіваний розвиток подій через знайомство в Інтернеті. Ви повинні бути готові до подорожі на побачення в інше місто. Також вона зазначає, що більше грошей буде у тих, хто не боїться додаткової роботи і вміє поєднувати кілька посад.

Якщо ви Лев (народження з 23 липня по 23 серпня), Олена радить бути обережними зі своєю лінією. Її порада - не відмовлятися від перспективних пропозицій, але з веселою настройовою братися за справи, бо саме тоді ви зможете досягти більшого успіху.

Якщо ви Діва (народження з 24 серпня по 23 вересня), Олена закликає вас скористатися моментом, щоб придбати побутову техніку, зокрема посудомийку, що дозволить вам економити час і воду. Вона також радить не поспішати до лікаря, якщо не відчуваєте потреби, і більше відпочивати.

Якщо ви Терези (народження з 24 вересня по 23 жовтня), Олена попереджає, що у вашому житті буде занадто багато людей, які хочуть втрутитися. Вона радить передати це незручність і не приймати рішення про одруження або розлучення, бо скоро ви можете пошкодувати про такі дії.

Якщо ви Скорпіон (народження з 24 жовтня по 22 листопада), Олена зауважує, що ви можете відчувати недостачу сил і потребуватимете ретельно планувати свої справи, роблячи тільки необхідне. Вона радить вам відпочити на вихідних. Ви повинні бути уважними при виборі партнера і слухати своє серце, і не давати чужим порадам псувати ваші стосунки.

Якщо ви Стрілець (народження з 23 листопада по 21 грудня), Олена рекомендує читати книги, щоб знайти відповіді на довго цікаві вас питання. Цей тиждень вимагає змін, тому не бійтеся змінювати роботу, яка не приносить вам задоволення і тільки забирає ваші ресурси.

Якщо ви Козоріг (народження з 22 грудня по 20 січня), Олена попереджає, що багато людей будуть шукати вашої уваги, і ви не зможете задовольнити всіх. Вона нагадує вам про важливість захисту своїх інтересів та потреб своєї сім'ї.

Якщо ви Водолій (народження з 21 січня по 20 лютого), Олена прогнозує вам час успіхів у ваших стосунках. Вона застерігає, що конкуренція в домашньому житті і на роботі - це не одне і те саме. Справи будуть йти краще, ніж минулого тижня.

Якщо ви Риби (народження з 21 лютого по 20 березня), Олена попереджає про можливі перешкоди, які можуть вас зламати, і радить стримати себе від посварки. Вам набридне сидіти вдома через недостатню омріяність. У вас буде мало грошей і ви будете змушені економити, а також шукати нову роботу або додаткове місце заробітку.

Залишилось декілька затемнень до кінця року. 14 жовтня відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення, а 28 жовтня буде спостерігатися часткове місячне затемнення. Олена розповіла, що де ці затемнення можна побачити і як вони можуть вплинути на ситуацію в Україні.