На Херсонщині партизани вивели з ладу російську бойову техніку

Партизанський рух "Атеш" повідомив, що їхні агенти зруйнували кілька одиниць бойової техніки російської армії. Про це заявили підпільники у своєму Telegram-каналі.

Партизани розповіли, що здійснюють диверсії на лівому березі Дніпра в Херсонській області.

"Наші агенти зі складу 177 окремого полку морської піхоти Росії на других і третіх лініях зіткнення в Херсонській області знищили бойову техніку ворога. Вони вдалося знешкодити 2 БМП та 1 МТЛБ", - йдеться в повідомленні.

Потім цю техніку було відвезено на ремонтну базу в Джанкойському районі, що знаходиться в тимчасово окупованому Криму. Агенти сказали, що майстри знадобляться, щоб відновити техніку до робочого стану.

"Наші дії перешкодили супротивнику здійснити одну з операцій на лівому березі Дніпра. Ми плануємо проводити подібні акції по всій лінії фронту", - заявили партизани.

Нагадаємо, раніше партизанський рух "Атеш" повідомив, що виконує розвідку на Тульському збройовому заводі Росії, який знаходиться за 170 км на південь від Москви.

Раніше було також повідомлено, що в Мелітополі Рух Опору здійснив успішну диверсію і підірвав залізничний потяг, який щодня доставляв боєприпаси та паливо з Криму до Мелітополя та Дніпрорудного.