На Хмельниччині пролунали вибухи

Вибухи під час повітряної тривоги знову прогриміли у Хмельницькій області

У ніч на 6 січня у Хмельницькій області сталися вибухи під час повітряної тривоги. Про це повідомлено на сайті "Суспільного".

Зазначено, що Повітряні сили ЗСУ раніше попереджали про загрозу використання ударних безпілотників типу "Шахед" у Хмельницькій області. Крім того, відомо, що дрон-камікадзе, який рухався до Старокостянтинова, декілька разів змінював свій курс навколо обласного центру.

"В області були звуки вибухів. Це було через роботу сил ППО", - підтвердив Сергій Тюрін, перший заступник голови військової адміністрації Хмельницької області.

За даними Тюріна, немає повідомлень про постраждалих в результаті вибухів.

Нагадаємо, що в ніч проти 6 січня російські загарбники здійснили два обстріли по Покровську Донецької області. Є поранені, але під завалами ніхто не опинився. Постраждалі отримали травми внаслідок обстрілу.

Крім того, увечері 5 січня в окупованому Криму, у районі Євпаторії, також сталися сильні вибухи. За свідченнями очевидців, можливо, що була атака на військовий аеродром.

Місцеві повідомляють, що у районі Євпаторії було почутно до десяти вибухів, і про подібні випадки також повідомили у Сакському районі. Окупанти перекрили міст через Керченську протоку. На жалоханих селах навколо військового аеродрому було зафіксовано велику кількість уламків, які впали на приватний будинок і викликали пожежу.