Нардеп Єфімов складає депутатський мандат

Депутат від партії "Довіра" Максим Єфімов вирішив зняти свій депутатський мандат. Він про це повідомив у своєму записі на Facebook.

Єфімов наголосив, що з початку війни місцеві громади мають жити у новій політичній реальності. В мирний час усе залежало від дій уряду та Верховної Ради та їхньої здатності забезпечити розвиток. Як представник Краматорська у парламенті, Єфімов сфокусувався на масштабних трансформаціях міста. Проте, він зауважив, що війна зменшує вагу інституцій, зміцнюючи попит на персональне лідерство, що полягає в забезпеченні безпеки, економічної активності та соціального захисту людей.

Єфімов підкреслив, що його команда наразі зайнята максимальною мірою у збереженні промислового та економічного потенціалу міста. Він визнав, що ці зусилля не залишають часу на інші справи, зокрема, на депутатську діяльність. В умовах війни вона вимагає багато зусиль, але не завжди є результативною. Єфімов не сприймає імітацій і завжди налаштований на отримання результатів. Тому він оголосив про складання повноважень депутата Верховної Ради України.

Нагадаємо, що народний депутат від партії "Батьківщина" Віталій Данилов також написав заяву про складання повноважень 24 листопада.