Негода в Україні: що відомо станом на зараз

На 27 листопада о 17:30 в Україні через негоду відключено електрику у 1454 населених пунктах 17 областей. Про це повідомлено Державною службою з надзвичайних ситуацій, що розповідає про хід ліквідації наслідків циклону.

За даними рятувальників, підрозділами ДСНС відбуксировано 1214 транспортних засобів. Також було прибрано 164 дерева.

«За даними «Укравтодору», проїзд по дорогах загального користування забезпечено. Рух транспорту перекрито на 11 автодорогах: 7 в Миколаївській області, 3 в Одеській області та 1 в Кіровоградській області. Рух великовагових транспортних засобів заборонено на 2 автодорогах в Миколаївській області, 3 в Черкаській області, 1 в Одеській області та 1 в Кіровоградській області», - зазначають у ДСНС.

З посиланням на Нацполіцію, рятувальники повідомляють, що у місцях тимчасового затримання на території Дніпропетровської, Одеської, Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської та Київської областей перебуває близько 1810 вантажних транспортних засобів.

Щодо найбільш постраждалих областей від циклону, у ДСНС повідомляють, що в Одеській області відбуксировано 533 автомобілі, прибрано 44 повалених дерева, надано допомогу 1 658 особам, включаючи 117 дітей.

На Кіровоградщині відбуксировано 207 авто, прибрано 41 дерево, надано допомогу 310 особам, а на Миколаївщині відбуксировано 137 автомобілів і прибрано 17 дерев.

Центр циклону переміщується на північ.

Раніше було повідомлено, що на Україну наближається новий циклон.