Ні дистанції, ні спецвалізи: соцмережі виявили двійника Путіна в Мінську

На саміті Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ), що відбувся в Мінську, було помічено російського президента Володимира Путіна. Проте, деякі користувачі соцмережі почали поширювати чутки про те, що до Мінська прибув його двійник під прізвиськом "Васіліч".

Це припущення викликане тим, що президент РФ виглядав активним, не приділяв уваги безпеці та погладжував руки з кожним.

Крім того, варто відзначити, що президента Білорусі Олександра Лукашенка не було на місці зустрічі з Путіним. Також не було спеціальних охоронців, які зазвичай супроводжують російського лідера на таких подіях.

У соцмережі поширюються думки, що саме "Васіліч" прилетів до Мінська замість оригінального Путіна. Аргументи полягають у тому, що його не зустрічав Лукашенко після приземлення й немає ніяких ознак спеціальних заходів безпеки, які зазвичай вживаються.

Президенти Казахстану, Киргизії та Таджикистану також збиралися на засіданні Ради ОДКБ разом з Путіним. Приймав їх Олександр Лукашенко, який є головуючим у 2023 році у ОДКБ.

Нагадуємо, що під час міжнародних поїздок президента Росії він супроводжується особистим охоронцем, який збирає його відходи в спеціальну валізу та вивозить назад до РФ. Кремлівський пул знову показав відео з таким працівником, що неодмінно привернуло увагу громадськості.