Нові деталі скандальної справи Епштейна: спливли прізвища Клінтона та Трампа

Федеральний суд США опублікував нову частину документів справи фінансиста Джефрі Епштейна

У справі фінансиста Джефрі Епштейна, якого звинувачували у торгівлі людьми, опубліковані нові докази. Згідно з документами, серед клієнтів Епштейна були відомі актори, режисери та політики.

Серед згаданих у матеріалах справи назв Дональда Трампа, Білла Клінтона, Білла Річардсона та Джорджа Мітчелла. Також з'являються імена Ендрю, Копперфільда, Хокінга, Вілсона, Макфарлейна та Джексона.

Секс-торгівля і зв'язок з Біллом Клінтоном

Вірджинія Джуффре звинуватила Епштейна у секс-торгівлі. За її словами, принц Великобританії Ендрю, Білл Річардсон та Джордж Мітчелл були серед чоловіків, з якими її змушували займатися сексом.

Джоанна Сьоберг розповіла про зв'язок Епштейна з Біллом Клінтоном. Вона стверджує, що експрезидент США був пасажиром літака фінансиста, який використовувався для перевезення гостей на приватний острів.

Спроба спростування звинувачень

У документах є лист, в якому Епштейн просить підкупити людей для спростування звинувачень щодо Хокінга. Зазначається, що Хокінг відвідав острів Епштейна у рамках конференції.

Нові відкриття у справі Епштейна

У 2007 році Епштейна звинуватили у сутенерстві та схилянні неповнолітніх до проституції, проте він уник відповідальності. Останні події свідчать про те, що у справі Епштейна є нові жертви та відкриття.

7 липня 2019 року Епштейна затримали. А 10 серпня його знайшли мертвим у камері. Ймовірно, це було самогубство.