Новий ордер на арешт Путіна та українські аналоги «Шахедів». Головне за 16 листопада

Україна виробляє свої власні версії «шахедів» і запустила серійне виробництво цих технічних засобів. Міністр з питань стратегічних галузей промисловості, Олександр Камишін, заявив, що оборонна сфера внесе великий внесок у економіку країни та має потенціал стати головним сектором української економіки.

У Росії було знайдено мертвими 68-річного генерала та його 72-річну дружину. Вони були знайдені мертвими в своєму будинку у Ставропольському краї з можливістю загибелі близько тижня тому.

На Львівщині колишній командир військової частини завдав державі збитків на 25 млн грн через свою недбалість. Він залишив посаду командира у 2023 році та зараз займає посаду заступника голови місцевої військової адміністрації.

Фінляндія прийняла рішення про закриття кордону з Росією. Чотири пункти пропуску будуть закриті з 18 листопада. Прем'єр-міністр Фінляндії, Петтері Орпо, підтвердив це рішення на брифінгу.

За новими доказами, зібраними експертами з прав людини, Росія збиралася викрадати запаси зерна та викликати голод серед українського населення задовго до початку вторгнення. Ця інформація міститься у звіті міжнародної правозахисної юридичної компанії Global Rights Compliance.

Читайте також:

  • Чотири країни ЄС скоротять допомогу українським біженцям
  • ЄС готує санкції проти сина Медведєва та родички Путіна – The Guardian
  • Нацрада перевірить 5 канал після ефіру із Фаріон
  • ВООЗ створила комісію, яка займатиметься боротьбою із самотністю
  • Гепатит А зафіксували вже в шістьох областях України