Новітній Ірод і його слуги знову сіють смерть

Атаки російської імперії на українські міста

Багато міст в Україні стали мішенями для атак російської імперії. Жителі усієї країни отримують повідомлення про наслідки цих атак. Це найбільша трагедія, яка сталася за останні часи. Ми скорбимо за загиблих, поранених та постраждалих.

У той же час, ми щиро вдячні захисникам України, які захищають нашу країну і не допускають виконання планів ворога. Вони боряться з російським агресором та відбивають більшість атак. Бажаємо нашим захисникам успіху та перемоги над ворогом.

Справедлива відплата для злочинців

Тих, хто віддає накази, планує злочини та нападає на населення України, нехай чекає справедлива відплата від людей і від Бога! Нехай на них здійсняться всі пророцтва про прокляття та настане кара. Особливу увагу мають отримати ті, які схвалюють російські атаки. Нехай немилосердний суд над ними спіткає кару.

Кара для кремлівського Ірода

Особливо жорстока кара повинна спіткати кремлівського Ірода - тирана та кривавого вбивцю. Нехай його дні будуть короткими, а достоїнство перейде до іншої людини, яка заслуговує на нього. Нехай прокляття, яке він прагнув, прийде на нього. Нехай він буде покараним за свої злочини.

Ми молимось, щоб Бог благословив та захистив Україну, нашу країну, від темряви та зла.