Новорічне привітання Зеленського: реакція соцмереж

Зеленський звернувся до українців із новорічним привітанням

Президент України Володимир Зеленський зробив своє новорічне звернення в останній момент 2023 року. Більшість українців висловили позитивні коментарі щодо цього звернення, але дехто залишив негативні відгуки.

Більшість українців відзначили, що промова президента була гарною, однак деякі вважають, що минулорічне звернення було кращим. Також багатьом глядачам сподобався момент з палаючою Москвою.

У той же час було багато тих, кому новорічне звернення Зеленського не сподобалося.

У своєму новорічному привітанні Зеленський побажав Україні перемоги і миру. Він зауважив, що так само, як минулого року, люди не знають, що принесе новий рік. Однак, у цьому році він додав, що незалежно від того, що принесе рік, українці будуть сильнішими.

Зеленський зазначив, що те, що українці витримали і зустрічають новий рік, не є новорічним дивом або казкою. Президент підкреслив, що це заслуга кожного українця.

Володимир Зеленський також заявив, що ворог почує справжню гнів після налагодження вітчизняного виробництва зброї. Він зазначив, що Росія не так сильно боїться тиску міжнародних організацій, як єдності українського народу.

Зеленський закликав кожну людину, хто ще коливається, зробити сміливий вибір наступного року – захищати свою країну, працювати на її користь, допомагати, знаходити себе у власній державі, оскільки це єдине місце на землі, де всі можемо сказати: "ми вдома", – заявив президент.

А також посол Японії Кунінорі Мацуда, виступаючи в новорічному привітанні, запевнив українців, що підтримка України в новому році з боку Японії буде непохитною. Він висловив це українською мовою, одягнений у вишиванку.

Нагадаємо, Зеленський та його дружина разом з Залужним та його дружиною привітали українців зі святами. Президент позував у своєму робочому кабінеті, а головнокомандувач ЗСУ – на тлі новорічної ялинки.