Оборона Харківщини. Комбриг 92-ї бригади: Снарядного голоду вже немає

Оборона Харківщини. Комбриг 92-ї бригади: Снарядного голоду вже немає

ЗСУ отримали свіже техніку та боєприпаси від партнерів

ЗСУ мають чим бити по російських загарбниках за рахунок свіжих поставок боєприпасів від партнерів. Про це у інтерв’ю "Главкому" розповів полковник Іван Сірко, комбриг 92-ї окремої штурмової бригади імені Кошового отамана.

За рахунок свіжих поставок снарядів від партнерів наша артилерія і танки мають чим бити по ворогу. Ворог втрачає чимало техніки та людей

Водночас полковник додав, що боєкомплекту багато не буває, особливо у такій жорсткій війні. Він підкреслив, що якщо буде більше снарядів, то і ЗСУ зможуть завдати ворогу більших втрат.

За нашими прогнозами, ворог нарощуватиме присутність на тих напрямках, де матиме успіх. І це логічно. Ми, у свою чергу, аналізуємо це та намагаємося наявними силами та засобами завдавати йому максимальної шкоди

Україна збільшує виробництво боєприпасів шляхом постанови, яка встановлює для вітчизняних виробників боєприпасів рівень прибутковості в розмірі до 25% від їх собівартості.

Сполучені Штати та міжнародна коаліція продовжуватимуть стояти разом з Україною на захисті її свободи. Влада Іспанії готує новий пакет військової допомоги Україні, який міститиме танки Leopard та боєприпаси. Поставка має відбутися наприкінці червня.

Читайте також: