Обстріл Одещини: з’явилися нові подробиці

Гуртожиток на Одещині зазнав пошкоджень в результаті обстрілу. Про це повідомляє телеграм-канал «Одеса. Офіційно».

Мер Одеси, Геннадій Труханов, прокоментував наслідки: «Внаслідок вчорашнього обстрілу було вбито мирного чоловіка. Сьогодні в лікарнях перебувають четверо дітей, яким медичні працівники надають всю необхідну допомогу».

На місці події працюють працівники міських органів влади, які забезпечили постраждалих їжею та напоями. Також були встановлені пункти обігріву. Вирішується питання тимчасового розселення одеситів, чиє житло постраждало в результаті атаки.

За інформацією, 11 людей отримали поранення на Одещині внаслідок обстрілів. Також зафіксовані пошкодження цивільної інфраструктури. 

Після обстрілу на Одещині виникла пожежа в легковому автомобілі та господарській споруді. Пошкодженням зазнали 11 будинків, які розташовані поруч.

Серед постраждалих є троє дітей. Після огляду медичними працівниками госпіталізовано до лікарні п'ять осіб, з яких троє - діти.

На місці події був розгорнутий мобільний пункт обігріву. Працюють психологи ДСНС, які надають підтримку постраждалим та мешканцям. Організацію харчування та постачання теплих речей взяв на себе Червоний Хрест.

Блок галереї

У ніч на 14 грудня ворог атакував Одещину використовуючи безпілотні літальні апарати. Особлива загроза була спрямована на Ізмаїльський район, про що повідомили Повітряні сили.

Нагадаємо, що увечері 13 грудня в Одесі прогриміли вибухи під час проведення повітряної тривоги. Повітряні сили ЗСУ попередили про наближення групи «Шахедів», яка рухалася в бік Одеси.