В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень

Поліцейська з Одеси була розлючена тим, що її поставили охороняти церкву. У відео, яке з'явилося в Інтернеті, дівчина висловила свою думку про те, що втрата, яка може статися в церкві, не така вже й значна.

"Нащо охороняти церкву, як там всього 30 людей. Якщо хтось туди прилетить, то й що. Це не така велика втрата, як мінус 100 людей, а тільки мінус 30," - сказала поліцейська.

Увага! Відео містить нецензурну лексику

Поліція Одеської області вже відреагувала на цей скандал.

"Сьогодні, 5 травня, під час перегляду Інтернету, в одній з груп знайшли відео з висловленнями поліцейської про своє незадоволення чергуванням біля церкви на Великдень та її байдужості до потенційних обстрілів та загибелі громадян. Це повідомлення було розміщено в приватній групі для її друзів," - сказано в повідомленні.

Співробітницю відсторонили, розпочато службове розслідування, та після його завершення її звільнять. Поліція повідомила, що ця дівчина почала працювати у них всього місяць тому.

"Така поведінка неприйнятна і ганьбить роботу правоохоронця, тому керівництво цьому приділило негайну і жорстку увагу," - заявили у поліції.

Інший конфлікт у ресторані

Нещодавно в столичному ресторані Good Wine сталася суперечка, в яку втрутився працівник Національної поліції України Віталій Манасян. Про це розповів Максим Шкіль, голова Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців України, засновник компанії "Автострада", що привернула увагу громадськості через свою участь у тендерах "Великого будівництва". Шкіль був свідком цього інциденту.

Приголомшливе відео забезпечило Манасяну миттєву втрату роботи. Але сам поліцейський заперечує свою вину і хоче відновити свою репутацію. За його словами, він дізнався про своє звільнення з ЗМІ. Він також заявив, що конфлікт відбувся не так, як про нього написав Максим Шкіль у соцмережах. "Я не ображав нікого і не сварився. Я не розумію, що відбувається. Хтось хоче заявити про себе," - сказав Манасян.

Після того, як стало відомо про скандал у ресторані Good Wine, організація "Центр протидії корупції" звернула увагу на те, що Віталій Манасян є членом сім'ї високопоставлених правоохоронців. За інформацією "ЦПК", брат Віталія, Армен, є заступником директора департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції.