Одеса: зафіксовано влучання в ще один будинок, кількість жертв зросла до трьох (фото)

У місті Одеса під час обстрілу росіянами 29 грудня було атаковано ще один триповерховий будинок. Під завалами будівлі було знайдено ще одне тіло загиблого. Про це повідомив голова Одеської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Кіпер.

«Внаслідок атаки по Одесі є також влучання у триповерховий будинок. Рятувальники тільки що дістали з-під завалів тіло людини», - розповів він.

За даними Кіпера, кількість жертв внаслідок ракетної атаки зросла до трьох. «Пошукові операції продовжуються. З житлової 17-типоверхівки ДСНС врятували 23 людини», - додав голова Одеської ОВА.

Блок галереї

Також у місті був пошкоджений ліцей унаслідок обстрілу. «На щастя, дітей у навчальному закладі не було, у них канікули, а усі працівники перебували в укритті під час тривоги, тому обійшлося без поранених», - відзначив Кіпер.

Нагадаємо, що Одеса 29 грудня знову стала жертвою ракетного обстрілу російських військ. Спочатку було повідомлено про двох загиблих і 15 поранених. Серед постраждалих є двоє дітей у віці 6 та 8 років.

Після нічних атак дронами, росіяни нанесли ракетний удар по Одесі. Ворог влучив в житлові будинки мирних жителів. Внаслідок цієї атаки загинули двоє мешканців Одеси.