У Харкові пролунала серія вибухів

Серія вибухів прогриміла у Харкові

4 травня о 23:35 у Харкові прогриміла серія вибухів за межами міста. Про це повідомляє Суспільне. Командування Повітряних сил ЗСУ попереджало про загрозу від ударних БпЛА.

Наразі карта повітряних тривог має такий вигляд:

Масштабна пожежа в Харкові

Окупанти 4 травня о 16:20 вдарили по Харкову, що спричинило масштабну пожежу на цивільному підприємстві. Шестеро працівників отримали поранення. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Подробиці атаки на Харків

Нагадаємо, вночі 4 травня російська армія завдала ударів по Харкову безпілотниками. Зафіксовано два прильоти "Шахедів" - один на цивільну інфраструктуру Основʼянського району інше на місто. Загалом, протягом 3 травня відбулося 119 бойових зіткнень. Ворог був активний і здійснив 5 ракетних та 105 авіаційних ударів, а також 91 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Наслідки атаки

В результаті російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Також зазнали руйнувань та пошкоджень приватні та багатоквартирні будинки та об'єкти цивільної інфраструктури.