Окупанти обстріляли Покровськ на Донеччині: постраждала дитина

У вечір на окуповану територію Покровська Донецької області було здійснено ракетні удари, що призвели до поранення дитини. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«У новорічний вечір ворог випустив по місту сім ракет. За попередньою інформацією, це Торнадо-С», – зазначено в повідомленні.

На території було пошкоджено щонайменше 16 приватних будинків, три інфраструктурні об'єкти, офісне приміщення і три автомобілі. Крім того, був перебитий газопровід.

«На місці працюють рятувальники, поліція, представники місцевої влади та комунальні служби — фіксують обставини злочину та ліквідують його наслідки», – повідомив голова ОВА.

За повідомленням Донецької обласної прокуратури, дитина 9 років отримала мінно-вибухове поранення і була госпіталізована з підозрою на струс головного мозку. Крім того, поранена жінка 70 років.

Нещодавно російські загарбники вдарили по Херсону, внаслідок чого загинув 14-річний хлопчик, який перебував поряд з магазином. Крім того, атакували Кіровоградщину, де пошкоджено зерносховища та електропередачі, а також Дніпропетровщину, де постраждали троє людей.