Окупанти вдарили дроном по базі відпочинку на Миколаївщині

Загарбники з Росії вечором 6 січня напали на Миколаївщину за допомогою дронів-камікадзе. Це призвело до виникнення пожежі на базі відпочинку. Про це повідомив глава Миколаївської обласної адміністрації Віталій Кім через Telegram.

За словами керівника області, вечором 6 січня ворожий дрон "Шахед" влучив в рекреаційну зону. Це привело до пожежі на одній з законсервованих баз відпочинку. Пожежу було швидко загасити. Ніхто не постраждав у результаті атаки.

Сили оборони півдня України повідомили, що цієї ночі було збито 11 дронів-камікадзе. Атаки та бойова діяльність тривали близько шести годин.

У Миколаївській області було збито п'ять дронів-камікадзе, у Одеській та Дніпропетровській областях - по два, а в Кіровоградській та Вінницькій - по одному.

Нагадаємо, що вечором 6 січня російські загарбники атакували Дніпро за допомогою безпілотників. У результаті цієї атаки постраждав будинок, в якому жили 22 сім'ї. Двоє людей отримали поранення.

Як повідомлялося, вечором 6 січня та в ніч на 7 січня російські загарбники запустили ударні БПЛА та керовані зенітні ракети С-300 в бік України. З 28 ворожих БПЛА, які було випущено, силам протиповітряної оборони вдалося збити 21.

Продовжується 683-й день повномасштабної війни Росії проти України. За останню добу сталося 45 бойових зіткнень.