Окупанти випустили понад сотню ракет. Зеленський показав наслідки (відео)

Терористи випустили по Україні близько 110 ракет

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що російські терористи випустили близько 110 ракет по Україні, проте більшу частину з них було збито силами протиповітряної оборони.

«Сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: «Кинджали», С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505», – зазначається в повідомленні Зеленського.

Є загиблі та поранені

Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені. Усі служби працюють у посиленому режимі та надають допомогу постраждалим.

«Ми обовʼязково відповімо терористам на їхні удари. Російський терор повинен програти – і саме так і буде», – додав Зеленський.

Зліва можна побачити Instagram пост з більш детальною інформацією.

Пошкоджено станцію метро

Під час атаки росіян на Україну було пошкоджено станцію метро «Лукʼянівська» у Києві. Станція працювала як укриття, і поїзди проїжджали її без зупинки.

Ракетна тривога по всій країні

Уранці 29 грудня на більшості областей України оголошено повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Окупанти здійснюють масовані ракетні атаки, витісняючи людей з нормального життя.

Ракетні атаки на Харків та Львів

Російські окупанти здійснили масовані ракетні атаки на Харків та Львів. У Харкові були вісім прильотів ракет, але вдалося відбити більшу частину з них. У Львові також пролунали вибухи, а мер міста повідомив про два влучання та загоряння на критичному об'єкті.

Ракетний удар по Конотопу і пошкодження в Одесі та Києві

Російські окупанти завдали ракетний удар по Конотопу. Також виникла пожежа в багатоповерховій будівлі в Одесі внаслідок дронової атаки. У Києві також пошкоджені будівлі та станція метро через вибухи.