Олег Ляшко повідомив про смерть соратниці, яка пішла на фронт

Олег Ляшко, колишній народний депутат, оголосив про смерть Інни Стойко, депутатки від Радикальної партії, на фронті у Ярмолинецькій громаді.

Ляшко зазначив, що Інна Стойко вирушила на захист нашої країни з перших днів війни. Вона залишила за собою двох маленьких дітей. Ляшко висловив щирі співчуття родичам і близьким. Загибель Інни є великою втратою для всіх. Він закликав помолитися за спокій душі нашої героїні Інни Стойко, і побажав їй вічної пам'яті.

Інна Стойко народилася 14 листопада 1985 року у Хмельницькому. У 2015 році вона закінчила Новоушицький коледж Подільського державного аграрно-технічного університету і працювала приватним підприємцем.

Нагадаємо, що триває 645-та доба повномасштабної війни між Росією та Україною. Протягом останньої доби відбулося 101 бойове зіткнення. Силами оборони було завдано два удари по районах зосередження противника, а також два удари по зенітно-ракетних комплексах ворога. Ракетні війська нанесли удар по трьом пунктам управління, двом складам боєприпасів та двом районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.