Олена Зеленська в елегантному образі знялась для Vogue

У першій леді Олени Зеленської з'явилося фото на сторінках журналу Vogue. Вона розповіла про важливість турботи про ментальне здоров'я під час воєнного конфлікту. Олена пояснила, що не має особистого психолога, але вона використовує техніки самодопомоги, такі як медитація та повільне дихання. За її словами, це допомагає їй впоратися зі стресом.

Також Зеленська поділилася, що вона не ховає істину від своїх дітей про те, що відбувається в Україні. Вона говорить з ними щиро, але спрямовує розмову так, щоб не травмувати їх. Старша донька вже не задає питань, але якщо її молодшому синові щось турбує, Зеленська запропонує йому розмову для пояснень.

Для фотосесії перша леді обрала елегантний образ: блузу-сорочку з коміром та ґудзиками, класичні прямі чорні брюки. Її образ доповнили хайлайтс та ніжний макіяж.

Раніше Олена Зеленська відвідала Київську обласну дитячу лікарню та взяла участь у "Школі супергероїв", де вона поспілкувалася з учнями 5-11 класів та дошкільнятами. Ця школа має свій власний штат методистів, педагогів і психолога. На цей вихід Зеленська обрала стриманий класичний костюм, що складався зі спідниці і жакета темно-синього кольору. Її образ доповнив біла сорочка та лофери. Волосся було укладено в легкі локони, а макіяж - повсякденний.