Одкровення Брітні Спірс: перший день продажів мемуарів 

Брітні Спірс проживає непросте життя. Вона пройшла шлях від шаленої світової популярності до проблем з наркотиками та опіки батька, який використовував її заради грошей. Тільки недавно Брітні, якій вже 40 років, звільнилась. Проте її моральний та психоемоційний стан залишається нестабільним.

Вже восени 2023 року співачка анонсувала вихід своїх мемуарів. Саме в них вона хотіла щиро розповісти про всі таємниці її життя "ідеальної дівчинки".

Прихильники співачки, вже у перший день продажу книги, отримали чимало сенсацій. Вони змогли дізнатись про непрості стосунки Брітні та Джастіна Тімберлейка. Парочка була надзвичайної популярною, а саме після розставання закоханих у дівчини почались серйозні проблеми.

З книги стало відомо, що Джастін не був таким гарним хлопцем, яким хотів здаватись. Виявилось, що Брітні збиралась заміж за Джастіна та навіть завагітніла від нього, від чого хлопець не прийшов у захват. В результаті Брітні довелось зробити аборт вдома, щоб ніхто про це не дізнався. Після цієї інформації на Тімберлейка полився хейт.

Мемуари Брітні Спірс бʼють всі рекорди продажів, та фанатам варто очікувати нових брудних подробиць її непростого життя.