Папараці заскочили 63-річного Шона Пенна на прогулянці з коханою-українкою

Шон Пенн, відомий актор та режисер, прогулявся зі своєю обраницею, українською акторкою Ольгою Коротяєвою. Зустрітися знаменитості були помічені папараці в Малібу.

Ольга Коротяєва була одягнена в білу сорочку та короткі джинсові шорти, тоді як Шон Пенн мав на собі білу футболку та карго-шорти оливкового кольору.

Sean Penn enjoys a stroll with girlfriend Olga Korotyayeva in Malibu https://t.co/IPqHjOEM6x

Shootersyk"DamyEku" (@ShootersykEku) October 6, 2023

Раніше, пара з'явилася на Саміті перших леді й джентельменів, тримаючись за руки. Під час заходу, Шон Пенн виступив з промовою, в якій він висловив своє захоплення сміливістю і стійкістю українців.

"Ми всі сподіваємося, що Україна стане каталізатором змін в історії людства. У цей період війни, я приїжджаю до України і розумію, наскільки важко тут. Але приїжджаючи, я також почуваю єдність. Україна повинна перемогти і бути успішною. Я ніколи раніше не бачив такої стійкості", - сказав режисер.

Ольга Коротяєва народилася в Черкасах, але вже довгий час проживає у Парижі. Серед її найвідоміших ролей - участь у серіалі "Банківський квартал" та бойовику "Вибух" 2021 року. Шон Пенн розлучився з молодшою на 30 років акторкою Лейлою Джордж навесні 2022 року.