Партизани розвідали ворожий підрозділ неподалік Севастополя

Учасники партизанського руху "АТЕШ" виявили дислокацію окупаційного підрозділу у Севастополі

Учасники українського та кримськотатарського партизанського руху "АТЕШ" виявили місце дислокації окупаційного підрозділу у Нахімовському районі Севастополя. Агенти зафіксували російський військовий підрозділ у занедбаній будівлі біля населеного пункту Полюшка Качинського муніципального округу. Про це рух "АТЕШ" повідомив у Telegram.

За будинком розміщено радіолокаційну станцію противника з командною машиною. На постійній основі там перебуває близько 30 військових. Агенти також повідомили координати ворожого підрозділу: 44.741820, 33.597293

"Розташування в цьому місці РЛС продиктоване необхідністю захищати прилеглі військові аеродроми. За 4 км на північ від цього місця знаходиться військовий аеродром "Кача". А за 5 км на південь - аеродром подвійного призначення "Бельбек". Унеможливимо подальшу окупацію Криму росіянами!" - зазначають учасники партизанського руху.

Партизани виявили позиції окупантів в районі Євпаторії

Підпільники з руху "Атеш" виявили позиції окупантів за 15 км від Євпаторії. Там розташується майже ціла рота, повідомляють підпільники. Росіяни окопалися на двох посадках, завдовжки майже 1 км кожна.